Acasă Eveniment Un poliţist al Penitenciarului Arad, găsit împuşcat

Un poliţist al Penitenciarului Arad, găsit împuşcat

-

Un polițist angajat al Penitenciarului Arad a fost găsit împușcat duminică. Polițistul era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, acesta a fost găsit împușcat în Postul Control 2 al unității.

„A fost deschis un dosar pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Poliţistul a folosit pistolul din dotare, model Carpaţi de calibru 7,65 mm”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu. Poliţistul, de 46 de ani, a fost găsit împuşcat de către colegi în jurul orei 4.00.

Angajații penitenciarului au cerut sprijinul unui echipaj SMURD, însă la sosirea echipajului medical a fost constatat decesul.
Polițiștii de penitenciare sunt evaluați psiholgic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul polițistului împușcat în noiembrie 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...