20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Pentru că nu şi-a respectat promisiunil, un primar a fost legat de o maşină şi târât prin oraş

Pentru că nu şi-a respectat promisiunil, un primar a fost legat de o maşină şi târât prin oraş

-

Primarul orașului Santa Rita din sudul Mexicului a fost scos din birou de mai mulți cetățeni nervoși, legat de o mașină și târât pe străzi. Primarul Jorge Luis Escandón Hernández a promis în campania electorală că va repare drumurile locale. Edilul a fost atacat de fermieri, iar 11 dintre ei au fost arestaţi pentru gestul făcut, potrivit BBC.

Mai mulți polițiști au fost trimiși în orășelul din statul Chiapas, pentru a păstra ordinea, acesta fiind al doilea atac asupra primarului din ultima perioadă.

Primarul a transmis că va depune o plângere la poliție pentru răpire și tentativă de omor.

Imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere arată momentul în care primarul a fost legat de mâini cu o sfoară și tras pe mai multe străzi.

Zeci de ofițeri de poliție au participat la operațiunea de eliberare a primarului. Mai multe persoane au fost rănite în altercațiile dintre cetățeni și autorități.

În urmă cu patru luni, mai multe persoane au distrus biroul primarului din aceleași motive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...