Acasă Eveniment Şofer englez, drogat la volan în Craiova

Şofer englez, drogat la volan în Craiova

-

Un cetăţean englez s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând sub influenţa unor substanţe psihoactive. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii de la rutieră pe bulevardul Tineretului din Craiova. De asemenea, oamenii legii au găsit în maşina şoferului englez, un bărbat de 34 de ani, un pistol neletal.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, pe bulevardul Tineretului din Craiova. În urma testării cu aparatul Drogtest, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestor substanţe în organism. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism un pistol neletal, un încărcător cu 8 cartușe, calibrul 9 mm”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Aceştia din urmă au mai explicat că pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal. Au fost reţinute infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...