16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer englez, drogat la volan în Craiova

Şofer englez, drogat la volan în Craiova

Un cetăţean englez s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând sub influenţa unor substanţe psihoactive. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii de la rutieră pe bulevardul Tineretului din Craiova. De asemenea, oamenii legii au găsit în maşina şoferului englez, un bărbat de 34 de ani, un pistol neletal.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, pe bulevardul Tineretului din Craiova. În urma testării cu aparatul Drogtest, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestor substanţe în organism. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism un pistol neletal, un încărcător cu 8 cartușe, calibrul 9 mm”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Aceştia din urmă au mai explicat că pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal. Au fost reţinute infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS