9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Atac armat lângă sinagoga din Halle, de Yom Kippur. Bilanţul: doi morţi

Atac armat lângă sinagoga din Halle, de Yom Kippur. Bilanţul: doi morţi

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unui atac armat în orașul Halle, din estul Germaniei.


Atacul a avut loc în apropierea unei sinagogi de sărbătoarea de Yom Kippur, cea mai importantă zi a iudeilor, potrivit www.dailymail.co.uk.
Autoritățile informează că suspecții sunt căutați. Poliția anunță că focurile au fost trase aleatoriu dintr-o mașină aflată în mișcare. De asemenea, în zonă a fost descoperită și o grenadă.
Presa locală scrie că ar fi vorba de mai mulți suspecți care sunt căutați în aceste momente. Martorii au povestit că unul dintre suspecți purta o uniformă de luptă în stil militar și avea asupra lui mai multe arme.
Autoritățile i-au sfătuit pe cetățeni, prin intermediul Twitter, „să rămână în case sau să se adăpostească într-un loc sigur”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...