Acasă Eveniment Atac armat lângă sinagoga din Halle, de Yom Kippur. Bilanţul: doi morţi

Atac armat lângă sinagoga din Halle, de Yom Kippur. Bilanţul: doi morţi

-

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unui atac armat în orașul Halle, din estul Germaniei.


Atacul a avut loc în apropierea unei sinagogi de sărbătoarea de Yom Kippur, cea mai importantă zi a iudeilor, potrivit www.dailymail.co.uk.
Autoritățile informează că suspecții sunt căutați. Poliția anunță că focurile au fost trase aleatoriu dintr-o mașină aflată în mișcare. De asemenea, în zonă a fost descoperită și o grenadă.
Presa locală scrie că ar fi vorba de mai mulți suspecți care sunt căutați în aceste momente. Martorii au povestit că unul dintre suspecți purta o uniformă de luptă în stil militar și avea asupra lui mai multe arme.
Autoritățile i-au sfătuit pe cetățeni, prin intermediul Twitter, „să rămână în case sau să se adăpostească într-un loc sigur”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...

Bancul zilei

Ştii că m-am măritat?Serios? Cu cine?Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.Săraca de tine, cum trebuie să suferi…Nu, o lună...

Florin Andone, integralist în Galatasaray – Real Madrid 0-1

Florin Andone, unul dintre atacanții reprezentativei României, a fost integralist în partida susținută ieri seară de echipa sa, Galatasaray Istanbul, pe teren...