17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil pe trotinetă, accidentat de un autobuz

Copil pe trotinetă, accidentat de un autobuz

Un copil de 11 ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs în acestă seară, în cartierul craiovean Craiovița Nouă. Polițiștii doljeni spun că minorul a fost lovit de un autobuz în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni, pe o trotinetă.

”Un bărbat de 41 de ani, conducător al unui autobuz, a lovit in zona unei treceri de pietoni din Craiovita Nouă un minor de 11 ani, care s-ar fi deplasat pe trecere. Minorul se afla pe o trotinetă. În urma accidentului, victima accidentului a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Craiova pentru îngrijiri medicale, fiind conștient”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD și au comunicat că victima era conștientă. ” „Intervine SMURD de la Sectia de Pompieri Craiova. Victima este un copil de aproximativ 10 ani. Este conștiet, cooperant”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

Polițiștii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS