7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăra violată într-o locuinţă din Alexandria contrazice poliţiştii

Tânăra violată într-o locuinţă din Alexandria contrazice poliţiştii

Tânăra găsită joi violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria îi contrazice pe poliţişti. Aceasta spune că s-a localizat singură şi a dat indicaţii clare cu privire la locul în care se află. Poliţiştii spuneau că au localizat fata în urma apelului la 112 în câteva minute şi au salvat-o.

Joi, poliţiştii teleormăneni au comunicat public faptul că, dimineaţa o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Tânăra fiind sechestrată şi violată într-un apartament din oraşul Alexandria.

Ce susţin poliţiştii

Însă, în comunicatul transmis, poliţiştii susţineau că fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiţi să o localizeze prin mijloace specifice.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracţiunii de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă. În scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reuşit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinţe”, se arăta în comunicatul semnat de şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu.

Ce a declarat tânăra

Însă, fata îi contrazice pe poliţişti. Aceasta a declarat că înainte de a suna la Poliţie a căutat prin locuinţă un indiciu cu privire la locul exact în care se afla. Astfel, a găsit o factură, pe numele mamei presupusului agresor.

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeaşi cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun la poliţie, ca să nu-i pun pe poliţisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului şi adresa unde mă aflam. Am sunat la poliţie, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns”, spune tânăra.

Comisarul Iulian Orbeşteanu, din cadrul IPJ Teleorman, susţine că la mijloc nu ar fi o minciună, ci o confuzie.

„În timp ce vorbea la telefon cu colegii mei, noi deja făcusem localizarea imobilului. Dar colega noastră i-a cerut fetei să caute ceva indicii în apartament şi astfel a găsit factura aceea. Aceasta ne-a indicat exact numărul apartamentului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Orbeşteanu.

Până la această oră, tânăra nu a depus plângere la poliţie împotriva tânărului de 22 de ani.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS