19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMașină atacată în trafic de suporteri

Mașină atacată în trafic de suporteri

-

UPDATE: De asemenea, în urma activităților desfășurate, a fost identificată și persoana vătămată, un bărbat de 49 de ani, din Craiova, care a depus plângere, în vederea efectuării de cercetări pentru infracțiunea de distrugere.
La finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat unității de parchet cu propuneri corespunzătoare.

UPDATE: În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Craiova, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.
Se continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a persoanei vinovate.

Un craiovean a surprins un atac în trafic al suporterilor unei echipe de fotbal. În imaginile surprinse de un amator, mai mulți suporteri aruncă cu petarde în calea maşinilor, provocând un adevarat haos.

Potrivit IPJ Dolj, polistitii din cadrul Poliției Municipiului Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constat că un bărbat ar fi distrus geamul portierei unui autoturism aflat în trafic, oprit la semafor.

Polițiștii desfășoară activități pentru identificarea persoanei vătămate, dar și a persoanei care se face vinovată de săvârșirea acestei fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Târgu Jiu: Femeie în stare gravă, în urma unei...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi pentru...

ȘTIRI GdS