21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFosta logodnică a olandezului oferă detalii despre acesta: "A fost condamnat pentru hărțuire și agresiune"

Fosta logodnică a olandezului oferă detalii despre acesta: „A fost condamnat pentru hărțuire și agresiune”

Fosta logodnică a cetăţeanului olandez, bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa, a fost contactată în jurul orei 22.00 și a răspuns pe o rețea de socializare, recunoscând relația. Aceasta susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală.

„Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a spus femeia despre bărbatul originar din localitatea olandeză Cuijk.

Potrivit fostei logodnice a suspectului acesta era fermecător, inteligent şi călătorea regulat în România.

Fosta logodnică a mai precizat că, bărbatul, identificat de autorităţi drept Johannes V., lucra la o companie din domeniul IT.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că a aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

„Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta, am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011. Am fost împreună, însă am rupt logodna acum 8 ani”, a spus aceasta pentru Libertatea. Apoi, a recunoscut că bărbatul a avut probleme cu legea.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informaţiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigaţie este în curs de desfăşurare în România.

Dialogul vine după ce Johannes Visscher, un olandez de 46 ani, a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, și apoi s-a sinucis în Olanda, intrând cu mașina într-un autocamion.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS