Acasă Eveniment Nuntași uciși la petrecere, în Afganistan

Nuntași uciși la petrecere, în Afganistan

-

35 de persoane au fost omorâte în timpul unei nunți din sudul provinciei Helmand. Oamenii Totul s-a întâmplat în urma unui atac al forțelor guvernului afgan pe o ascunzătoare militantă din apropierea casei mirilor, scrie Reuters.

Oficialii au declarat că locuința folosită de talibani pentru a antrena atentatele sinucigașe a fost amplasată în apropierea casei miresei care a fost incendiată în timpul atacului de duminică seară.

Atacul a fost împotriva unui grup terorist străin angajat activ în organizarea de atacuri teroriste. În timpul operațiunii, un depozit mare de echipamente și echipamente ale teroriștilor a fost de asemenea demolat, a spus un oficial al Ministerului Apărării.

Attaullah Afghan, membru al consiliului provincial Helmand, a declarat că 35 de persoane civile care participau la petrecerea de nuntă din apropierea locului de atac din districtul Musa Qala, au fost ucise și 13 au fost rănite.

Un al doilea membru al consiliului provincial, Abdul Majid Akhundzadah, a declarat că 48 de persoane sunt toate civile.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Cod galben de vânt şi ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de intensificări susținute ale vântului și precipitații moderate cantitativ, predominant sub...