Acasă Eveniment Fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a murit sugrumată

Fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a murit sugrumată

-

Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, care a dispărut vineri, a murit sugrumată. Surse din anchetă spun că maşina cetăţeanului olandez circula haotic, scrie MEDIAFAX.

Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. Fetiţa a fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice, au spus sursele citate.

Principalul suspect este un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit sâmbătă România la bordul unui avion.

Maşina pe care a închiriat-o acesta a fost în zona din care a dispărut copila şi „a întârziat pe traseu aproximativ 30 de minute”. Olandezul are antecedente penale.

Surse din anchetă spun că în urma reconstituirii traseului a reieşit că olandezul a circulat cu maşina în mod haotic, în scopul de a căuta ceva, fiind „un comportament caracteristic unui pedofil”.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...