17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu 14 victime pe DN2

Accident cu 14 victime pe DN2

Un accident cu paisprezece persoane în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară a avut loc în această dimineaţă în comuna Găneasa, satul Şindriliţa. Victimele au fost transportare la mai multe spitale de urgenţă.


Potrivit ISU București-Ilfov, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

„Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale”, au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Circulaţie îngreunată:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier s-a desfăşurat pe un fir alternativ pe DN2 Bucureşti –Urziceni, la kilometrul 21, în zona satului Şindriliţa, judeţul Ilfov, unde a avut loc un accident rutier între o autoutilitară şi un microbuz (18 persoane), produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare. În urma impactului, treisprezece persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS