22.3 C
Craiova
joi, 28 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentTarom vinde bilete de avion de la 99 de euro

Tarom vinde bilete de avion de la 99 de euro

Compania de stat Tarom, desfăşoară în această perioadă o campanie promoţională de vânzare de bilete de avion la preţuri mai mici. Compania de stat Tarom, este unul dintre cei mai mari operatori aerieni de pe plan local.

În ce perioadă se pot cumpăra biletele

Astfel, compania are tarife de 65 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate pentru zboruri între Bucureşti şi Cluj, Iaşi şi Timişoara. Biletele se pot cumpăra în perioada 18 septembrie – 20 septembrie 2019 pentru zboruri în perioada 01 noiembrie – 15 decembrie 2019 şi 15 ianuarie – 01 martie 2020.

De asemenea, compania are tarife de la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena. Pe de altă parte, pentru zborurile din Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Madrid, preţurile încep de la 159 de euro.

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile. Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom. Oferta include zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, gratuit: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in şi catering la bord.

Compania de stat a transportat anul trecut 2,7 milioane de pasageri, fiind al treilea jucător de pe piaţa locală după companiile low-cost Wizz Air şi Blue Air, potrivit Mediafax.ro.

Ce include oferta Tarom:

-Tarif de la 65 de euro cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Timişoara;
-Tarif de la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena;
-Tarif de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv;
-Tarif de la 139 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm;
-Tarif de la 159 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Madrid.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS