8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri. Luna următoare ar fi împlinit 47 de ani

UPDATE: Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri. Luna următoare ar fi împlinit 47 de ani

Omul de afaceri, Viorel Ştefan , de 46 de ani, a fost omorât aseară în bătaie de doi tineri, în comuna mehedinţeană Vraţa. Bărbatul, care luna viitoare ar fi împlinit 47 de ani, era patronul unui depozit de materiale de construcţie şi cherestea din Cetate, Dolj, care avea un punct de lucru în Vraţa.

Victima a plecat cu un camion de la firmă. În comuna Vraţa, o căruţă în care erau patru persoane l-a şicanat în trafic. Căruţa a ieşit în decor. Bărbatul a coborât pentru a discuta cu căruţaşul. Doi dintre bărbaţii aflaţi în căruţă l-au lovit cu bâtele în cap. Bărbatul a căzut secerat la pământ. Vâzându-l într-o baltă de sânge, agresorii au fugit.

Martorii au chemat salvarea, însă bărbatul de 46 de ani nu a mai putut fi salvat. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut decât să-i declare acestuia decesul.
Cei doi agresori, unul în vârstă de 23 de ani şi celălalt de 26 de ani, au fost prinşi şi reţinuţi azi noapte la ora 4.00, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de omor.

„Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a confirmat pentru Gazeta de Sud procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Ştefan Viorel era o persoană foarte muncitoare, după cum îl descriu oficialii administraţiei locale din comuna Cetate. Îşi construise o casă la drum şi se deplasa frecvent la Vrata, locul de unde se şi întorcea aseară când a fost omorât în bătaie. Viorel Ştefan era căsătorit şi avea doi băieţi, unul student în Timişoara, celălalt elev în clasa a noua la liceul din Cetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS