12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Autorii jafului asupra maşinii de poştă, identificaţi

Olt: Autorii jafului asupra maşinii de poştă, identificaţi

Autorii jafului asupra maşinii de poştă, petrecut în noaptea de 8 – 9 septembrie pe raza orașului Balș, au fost identificaţi. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut patru bărbați bănuiți de sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române.

Un agent poştal de 55 ani din Balş, a fost victima jafului produs în localitate. Poştaşul a fost tâlhărit de un grup de indivizi care, după ce l-au bătut crunt, au jefuit maşina ce transporta bani. Bărbatul susţine că atacatorii au luat din maşină suma de 200.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt au efectuat 8 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina și Caracal, în continuarea activităților privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române.
Cu această ocazie 8 persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină.
Față de cei patru bărbați, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie solicitată arestarea preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS