5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMandatul de arestare preventivă a lui Dincă, prelungit cu 30 de zile

Mandatul de arestare preventivă a lui Dincă, prelungit cu 30 de zile

Tribunalul Olt a dispus astăzi, în baza cererii procurorilor DIICOT, prelungirea mandatului de arestare prevntivă a lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile.

Acesta va rămâneîn arest până pe 24 octombrie,Gheorghe Dincă avea mandat de arestare preventivă până pe data 24 septembrie dat de Tribunalul Olt  pe 14 august. Acest mandat a fost emis în bata articolului 236 din Codul de Procedură Penală în vederea cerectării infracţiunilor de de trafic de minori, viol si omor calificat.

„În baza art. 236 C.P.P: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de combatere a criminalităţii organizate. Dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului DINCĂ GHEORGHE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, viol si omor calificat, în prezent arestat preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 august 2019, până la data de 24 septembrie 2019, inclusiv”, se arată în şedinţa Tribunalului Olt din 14 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS