12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr acuzat de proxenetism, prins la Craiova

Tânăr acuzat de proxenetism, prins la Craiova

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova a fost prins de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, după ce ar fi racolat o tânără de 19 ani, din Podari, pe care ar fi determinat-o, prin violenţă, să practice prostituţia în imobile din Craiova. Banii astfel obţinuţi erau însuşiţi de bărbat.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T.- S. T. Craiova, au desfăşurat, la data de 13 septembrie, 2 percheziţii domiciliare, la locaţii folosite de un bărbat bănuit de trafic de persoane. 

Din cercetările efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat de 26 de ani, din Craiova, ar fi racolat o tânără de 19 ani, din Podari, pe care ar fi determinat-o, prin violenţă, să practice prostituţia în imobile din Craiova. Banii astfel obţinuţi erau însuşiţi de bărbat.

În urma probatoriului administrat în cauză, acestea a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de persoane. Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj.

La percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS