Acasă Eveniment Olt: A murit într-un incendiu la Făgeţelu

Olt: A murit într-un incendiu la Făgeţelu

-

Un bărbat de 77 de ani a murit astăzi după ce ars într-un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea olteană Făgeţelu. Echipaje de la ISU Olt și Argeș au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la vegetație uscată și propagat la anexa gospodărească. Bărbatul a fost găsit fără viaţă cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ șase hectare de vegetație uscată și la o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați.

În urma incendiului a rezultat decesul proprietarului uneia dintre gospodăriile la care se manifesta incendiul.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au a
acționat aproximativ două ore și jumătate.

Au ars o anexă gospodărească și materialele combustibile depozitate în această și aproximativ șase hectare de vegetație uscată și a fost limitată propagarea incendiului la pădure și la locuințele aflate în zonă.

Incendiul a izbucnit în urma propagării flăcărilor care au cuprins vegetația uscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...