Acasă Eveniment O fată de 10 ani a murit într-un accident provocat de mama...

O fată de 10 ani a murit într-un accident provocat de mama ei

-

O fată de 10 ani și mama sa au murit, în această dimineaţă, într-un accident cumplit. Mama fetei a intrat în pe contrasens și au fost izbiți de un camion, informează Observator.

Femeia de 47 de ani se afla la volanul unui autoturism când, din motive încă necunoscute, a pătruns cu maşina pe contrasens și s-a izbit violent de un camion care venea de pe sens opus.

Accidentul s-a produs pe Drumul European E58, direcţia de deplasare Iaşi – Botoşani, într-o curbă la dreapta.

În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv, femeia de 47 de ani şi o minoră de 10 ani, care au fost transportate la spital, unde, ulterior fetița a decedat, a precizat inspectorul Maria Carp, din cadrul IPJ Botoșani.

Fata de 10 ani, pe bancheta din spate și fără centură de siguranță

Fetița femeii, în vârstă de 10 ani, care se afla pe bancheta din spate, fără cenură, a fost rănită grav. Aceasta a decedat la spital la scurt timp după accident.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...