Acasă Eveniment Accident între un autobuz și un autoturism, pe DN 69

Accident între un autobuz și un autoturism, pe DN 69

-

Accident pe DN 69 Arad- Timișoara, între un autobuz cu circa 20 de muncitori și un autoturism a avut loc, azi dimineaţă. În urma accidentului, 3 persoane din mașină mică sunt rănite.

„Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit că în această dimineață, un bărbat de 24 ani, din județul Ialomița, a condus un autoturism pe DN 69, înspre Timișoara. Astfel, că din cauza nerespectării distanței de siguranță față de un autobuz care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 50 de ani, din Vinga, a intrat în coliziune cu acesta”, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului precum și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 31 de ani, din Jud. Mehedinți și un altul de 49 de ani, din Șagu). În autobuz se aflau aproximativ 20 de persoane, care nu au fost rănite. Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai declarat aceasta.

În acest caz polițiștii continuă cercetările, potrivit Realitatea.net.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

O blondă, la judecata de apoi, e întrebată de Dumnezeu: Ai păcătuit?Nu.Ai băut?Nu.Ai fumat?Nu.Ai preacurvit?Nu.Bine. Petre, adu o pereche...