Acasă Eveniment Accident cu o victimă pe Calea Bucureşti

Accident cu o victimă pe Calea Bucureşti

-

Un şofer a fost rănit în urma unui accident produs ieri, pe Calea Bucureşti, de şoferul unei autoutilitare, care tracta o remorcă. Acesta din urmă a încercat să intre pe Calea Bucureşti, iar şoferul unei dubiţe, care circula regulamentar, a lovit în plin remorca.
„Conducătorul unei autoutilitare care tracta o remorcă a virat la stânga pentru a pătrunde pe Calea București. Remorca a fost lovită de un autoturism care circula pe Calea București, spre ieșirea din Craiova“, au precizat poliţiştii doljeni.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Aeroportului cu Calea Bucureşti. Autoutilitara al cărei şofer a provocat accidentul circula pe strada Aeroportului, dinspre Cârcea.
Şoferul dubiţei, un tânăr, de 20 de ani, din Craiova, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii au mai precizat că pe numele şoferului autoutilitarei, un bărbat, de 47 de ani, din Filiaşi, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...