Acasă Eveniment Accident cu o victimă pe Calea Bucureşti

Accident cu o victimă pe Calea Bucureşti

-

Un şofer a fost rănit în urma unui accident produs ieri, pe Calea Bucureşti, de şoferul unei autoutilitare, care tracta o remorcă. Acesta din urmă a încercat să intre pe Calea Bucureşti, iar şoferul unei dubiţe, care circula regulamentar, a lovit în plin remorca.
„Conducătorul unei autoutilitare care tracta o remorcă a virat la stânga pentru a pătrunde pe Calea București. Remorca a fost lovită de un autoturism care circula pe Calea București, spre ieșirea din Craiova“, au precizat poliţiştii doljeni.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Aeroportului cu Calea Bucureşti. Autoutilitara al cărei şofer a provocat accidentul circula pe strada Aeroportului, dinspre Cârcea.
Şoferul dubiţei, un tânăr, de 20 de ani, din Craiova, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii au mai precizat că pe numele şoferului autoutilitarei, un bărbat, de 47 de ani, din Filiaşi, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grevă de avertisment la Cummins

Câteva sute de angajaţi au ieşit în curtea fabricii. Oamenii nu acceptă propunerea conducerii fabricii de a introduce în Contractul Colectiv de...