6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Femeie ucisă de un BMW, la Malu Mare

Dolj: Femeie ucisă de un BMW, la Malu Mare

UPDATE: Poliţiştii doljeni spun că, după primele verificări, femeia ar fi traversat şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 55, în Malu Mare a accidentat mortal o femeie de 49 de ani, din localitate. Din primele verificări, se pare ca femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure”, susţin reprezentanţii IPJ Dolj. Aceştia din urmă mai spun că a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp, pe DN 55, în localitatea doljeană Malul Mare. Potrivit primelor informaţii, victima accidentului ar fi fost lovită în plin de un autoturism BMW. Pompierii doljeni au precizat că au trimis la faţa locului o ambulanţă SMURD. „Accident rutier cu o victimă, pieton inconştient în comuna Malu Mare. Intervine SMURD Detaşamentul 1 Craiova”, au precizat pompierii doljeni. După câteva minute, reprezentanţi ISU Dolj au transmis că victima accidentului nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS