24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere

Reţinut pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere

Un bucureştean de 42 de ani a fost reţinut astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere.

Bărbatul, după ce a alimentat la o staţie PECO din Capitală, ar fi refuzat să plătească, ba mai mult a cerut, sub amenințare ca angajata să-i remită o sumă de bani. Aceasta a fugit în căutare de ajutor, încercând sa se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto aflată în apropiere. Bărbatul a urmărit-o, cu masina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale Secției 11, care au demarat verificările. De asemenea a fost sesizat Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București care au preluat cercetările. În urmă activităților desfășurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat pe raza județului Călărași, pe autostradă, fiind adus pentru audieri la Poliția Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS