10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi doi răniţi pe un pod din Petroşani

Un mort şi doi răniţi pe un pod din Petroşani

O femeie de 65 de ani a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident produs sâmbătă în zona municipiului Petroşani, pe DN 66, notează Agerpres.

Potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, un autoturism condus cu viteză de un tânăr de 25 de ani a intrat pe contrasens. Aici a lovit o maşină, pe care a proiectat-o în afara părţii carosabile. Din cauza impactului, autovehiculul a căzut de pe pod.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Petroşani. Echipele de prim ajutor ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi SMURD au găsit trei victime, dintre care două blocate în maşini.

„Doi bărbaţi au fost extraşi din autoturisme şi au fost îngrijiţi medical de urgenţă. Apoi după care au fost transportaţi la UPU Petroşani.

A treia victimă, o femeie, aflată în autoturismul prăbuşit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Conform medicilor SAJ Hunedoara, femeia a decedat pe loc. Celelalte două victime, un bărbat de 50 de ani şi unul de 25 de ani, au suferit diverse traumatisme şi fracturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS