32.9 C
Craiova
marți, 5 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Fetiţa de 8 ani, din Buzău, a fost găsită după 18 ore de la dispariţie

UPDATE: Fetiţa de 8 ani, din Buzău, a fost găsită după 18 ore de la dispariţie

UPDATE: Fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 18 ore de căutări. Primele informaţii sunt că fata este în stare bună.

Mobilizare de forțe în județul Buzău, pentru găsirea unei fete de 8 ani, care a dispărut vineri, în jurul orei 17:00.

Copila a plecat spre o zonă unde se afla bunicul ei. Ea nu a ajuns însă acolo și nici nu a revenit acasă, notează Digi24.

70 de polițiști, ajutați de jandarmi, pompieri, dar și de voluntari au căutat-o inclusiv pe timpul nopții. La operațiune au fost folosite camere cu termoviziune și câini de urmă.

Fetița are 1,20 metri înălțime, aproximativ 30 de kilograme și părul lung prins în coadă.

Când a dispărut, purta pantaloni lungi, de culoare neagră, un tricou alb şi încălţăminte în combinaţia de culori roşu şi negru.

„Poliţiştii buzonieni au fost sesizaţi în jurul orei 21:00 că o minoră a plecat de acasă în jurul orei 17:00 către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de locuinţă şi nu a revenit.

La plecarea de la domiciu, copilul şi-ar fi manifestat intenţia de a se duce către bunicul său. Acesta se afla în acel moment în locaţia respectivă, desfăşurând activităţi agricole.

Pentru a ajunge acolo, minorei îi era necesar să parcurgă parte din distanţă printr-o zonă împădurită”, a precizat pentru Digi24 Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Ultima dată fetița a fost văzută de bunică.

Cine poate oferi informaţii despre locul în care se află copila e rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS