16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment O învăţătoare a atacat doi elevi cu spray lacrimogen

O învăţătoare a atacat doi elevi cu spray lacrimogen

-

O învăţătoare din Satu Mare a atacat doi elevi, cu spray lacrimogen, la şcoala gimnazială din Santău. Aceasta a fost reţinută.

O învăţătoare din Satu Mare a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorilor de 6 respectiv 7 ani, şi purtare abuzivă. Aceasta urmează să fie prezentată, astăzi, instanţei, după ce a atacat, miercuri, cu spray paralizant doi elevi care îi deranjau ora.

Purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc la şcoala gimnazială din Santău.

„Am fost sesizaţi că o învăţătoare la oră a pulverizat spray lacrimogen către doi elevi, de 6 şi 7 ani, unul în clasa pregătitoare şi altul în clasa a I-a pe motiv că au deranjat la oră. Femeia a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei pentru măsurile legale”, a declarat Cochera.

Cei doi elevi au fost duşi la dispensar, dar nu au avut nevoie de spitalizare.
În urma incidentului, toată şcoala a fost evacuată

Valentina Grădinaru

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.