21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Un tânăr, căzut în Dunăre este căutat de scafandri

Un tânăr, căzut în Dunăre este căutat de scafandri

-

Pompierii din Caracal caută la această oră un tânăr care a căzut în Dunăre. Din spusele soţiei acesta se afla la un grătar pe malul Dunării, la Gura Padinii şi-ar fi alunecat în apă. Tânărul în vârstă de 24 de ani nu ştia să înoate. Soţia a fost cea care a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului Caracal cu o ambarcatiune cu motor și o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulaţă SMURD de la Garda Vişina și echipajul de scafandri al ISU Olt. Se actioneaza cu barca de la Detaşamentul Caracal, două bărci de la Poliţia de Frontieră şi o barcă pescarească.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.