10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPensionar, omorât şi incinerat

Pensionar, omorât şi incinerat

Un pensionar în vârstă de 87 de ani, Alexandru Lokoshazy, a fost omorât și incinerat, ulterior. Bătrânul plecase la munte, la o casă de vacanță, invitat de către un bărbat cu care negocia vânzări de terenuri, informează digi24.ro

La mijlocul lunii august, bătrânul a fost invitat în casa de vacanță a unui bărbat cu care negocia vânzarea unor parcele de pământ. Ultima care a vorbit cu bătrânul a fost o vecină, a doua zi după ce acesta plecase de acasă.

„Nu mi-a plăcut cum a vorbit. Așa, de abia vorbea. Ultimele cuvinte: doamna Moraru, o să ne întâlnim. Când ajung sun la dumneavoastră la interfon”, spune vecina.

Alexandru Lokoshazy nu s-a mai întors din vacanța care trebuia să dureze doar o săptămână iar unul dintre cunoscuții săi a anunțat poliția. Anchetatorii au descoperit că a fost incinerat, la crematoriul din Oradea, pe baza unui certificat de deces. Conform documentului, a murit pe 31 august.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 38 de ani care îl invitase pe bătrân la munte. Îl dusese în comuna Roșiori, la 30 de kilometri de Oradea, și ceruse primăriei să îl înregistreze.

„Atât a spus că vrea să îi schimbe domiciliul domnului la adresa lui. Asta a fost cu aproximativ două săptămâni înainte să apară cu decesul respectiv”, spune angajat al primăriei Roșiori .

Cazul a ajuns la procurorii din Oradea, care au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Aurelian Marian Soare

SursaDigi24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS