6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn minor de 13 ani a provocat un accident în Brazdă

Un minor de 13 ani a provocat un accident în Brazdă

Un minor de 13 ani, din Craiova, este cercetat pentru conducere fără permis. Asta după ce s-a urcat la volanul unui autoturism şi a lovit mai multe maşini parcate pe strada 1 Decembrie 1918. Cu dosar penal s-a ales şi un minor de 15 ani, care i-a încredinţat maşina amicului de 13 ani.

„Ieri, 3 septembrie, politiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str.1 Decembrie 1918. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 13 ani, din Craiova, ar fi condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi a lovit mai multe autoturisme parcate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Din cercetări a rezultat şi faptul că autoturismul în cauză îi fusese încredinţat de un alt tânăr, de 15 ani”, au precizat poliţiştii doljeni.

Potrivit oamenilor legii, băiatul de 15 ani a luat maşina părinţilor, fără ştirea acestora, după care i-a imprumutat-o amicului său de 13 ani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, a fost întocmit un dosar şi pentru încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persone despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS