17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMicrobuz vandalizat în Craioviţa Nouă

Microbuz vandalizat în Craioviţa Nouă

Poliţiştii încercă să dea de urma unor persoane care au vandalizat un microbuz parcat pe strada Constantin Brâncoveanu din Craiova. Autovehiculul a fost spoit cu vopsea neagră şi, în plus, i-au fost tăiate două cauciucuri. Un craiovean a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu microbuzul vandalizat.

Oamenii legii spun că, în acestă dimineaţă, proprietarul microbuzului s-a prezentat la Secţia 5 şi a depus o plângere.

„Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute au provocat distrugeri unui autovehicul parcat pe o strada din Craiovita Nouă. Din verificarile efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, autovehiculul respectiv a fost pulverizat cu vopsea neagră. Totodată, două anvelope au fost întepate”, au precizat poliţiştii doljeni pentru GdS.

Oameni legii mai spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere. În plus, se „desfăşoara cercetări în vederea identificarii şi tragerii la raspundere a persoanelor vinovate”, după cum au mai explicat poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS