40.3 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFată de 16 ani, căutată de poliţişti, după ce a dispărut de acasă

Fată de 16 ani, căutată de poliţişti, după ce a dispărut de acasă

Poliţiştii din Tulcea caută o fată de 16 ani, care în urmă cu câteva zile a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au fost anunţaţi despre dispariţia fetei în cursul zilei de astăzi şi au început căutările.

Potrivit IPJ Tulcea, fata a plecat de acasă în data de 29 august şi nu a mai revenit. Poliţiştii au fost sesizaţi astăzi despre dispariţia fetei şi au început căutările.

Fata se numeşte Enciu Andreea Mirela, are 16 ani, şi este din Tulcea. Minora are 1,65 metri înălţime, păr lung, şaten, ochi albaştri, fără semne particulare. Potrivit poliţiştilor, în momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni scurţi de tip blue-jeans de culoare albastră şi pantofi sport albi, potrivit Mediafax.ro.

„În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS