21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment 30 de persoane, evacuate dintr-un bloc în care o garsonieră ardea

30 de persoane, evacuate dintr-un bloc în care o garsonieră ardea

-

30 de persoane, majoritatea cu atacuri de panică, au fost evacuate sau s-au autoevacuat, azi noapte, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, în care ardea o garsonieră.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, incendiul a izbucnit într-un bloc de pe strada Corneliu Săvoiu. Din primele informaţii părea că focul ar fi izbucnit în urma exploziei unei butelii, fiind foarte mult fum.
„Cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, situată la etajul I al unui bloc de locuit, pe strada Corneliu Săvoiu din municipiu. Întrucât incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri, alte 10 autoevacuându-se. În urma recunoaşterii, nu au fost găsite persoane în locuinţă, în prezent pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului. Proprietara este evaluată medical de către un echipaj SAJ”, au mai anunţat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Ei au precizat că în garsonieră nu a avut loc o explozie, aşa cum se credea iniţial. Incendiul a fost lichidat, fără a se înregistra victime, iar pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.