21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Tir încărcat cu bere, răsturnat pe Valea Oltului

Tir încărcat cu bere, răsturnat pe Valea Oltului

-

Un tir cu remorcă încărcat cu bere s-a răsturnat pe DN 7, pe Valea Oltului. Accidentul a avut loc pe Centura Calimăneşti, judeţul Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, tirul este răsturnat pe conducta de gaze. Au fost anunţate şi echipele de la Distrigaz. Sunt scurgeri din rezorvorul tirului.


Traficul se desfăşoară alternativ pe o bandă. Şoferul prezintă traumatism cranian şi primeşte îngrijiri medicale de la medicul SAJ urmând să fie transportat la UPU Vâlcea pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.