21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Administratie Cutremur resimțit în mai multe orașe

Cutremur resimțit în mai multe orașe

-

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter a avut loc în această dimineaţă în România. Acesta este cel al doilea cel mai puternic din această lună, după cel înregistrat pe 7 august cu 4,2 pe scara Richter.
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) precizează că în această dimineață cutremurul s-a detectat în Zona seismică Vrancea, în județul Vrancea, la ora 10.00.05.
Cutremurul s-a produs la adâncimea de 135km.
Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe:

  • Nehoiu (40km),
  • Covasna (49km),
  • Odobești (54km),
  • Slănic-Moldova (57km),
  • Buzău (58km).
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.