5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentLiderul alianţei T.A.T.A. rămâne în arest

Liderul alianţei T.A.T.A. rămâne în arest

Liderul alianţei T.A.T.A. rămâne în spatele gratiilor, au decis judecătorii. Bogdan Drăghici a fost arestat după ce a fost acuzat că şi-ar fi violat una dintre fiicele vitrege.

Astăzi, el a cerut la tribunal să fie plasat în arest la domiciliu şi respinge în continuare acuzaţiile. Nu mai puțin de patru agresiuni ar fi avut loc, spun surse din anchetă, pe fiecare dintre ele Bogdan Drăghici le respinge. Însă procurorii se bazează pe mărturii. pe mărturia

Adolescenta care a fost abuzată a povestit trauma prin care a trecut. Există la dosar chiar și o expertiză medico-legală, spun surse apropiate de anchetă, care nu ar confirma vreo urmă de vătămare corporală, însă lucrurile sunt certe. Până acum, judecătorul de drepturi și libertăți a apreciat că mărturiile și probele împotriva liderului TATA sunt suficiente pentru a fi arestat preventiv. Până la o decizie definitivă, Bogdan Drăghici beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, este cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS