8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUpdate: Bătaie între două grupuri de tineri, în Brazda lui Novac

Update: Bătaie între două grupuri de tineri, în Brazda lui Novac

Scandal în cartierul craiovean Brazda lui Novac. În această dimineaţă, mai multe persoane s-au încăierat pe o terasă cu program non-stop. Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, patru tineri s-au luat la bătaie cu alţi şapte. Se pare că mai multe persoane au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii doljeni au negat faptul că ar fi fost folosite cuţite sau săbii. În schimb, oamenii legii au explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Update: În această dimineață, polițiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, care au restabilit ordinea și liniștea publică în zona respectivă.

În urma cercetărilor efectuate, politiştii au stabilit faptul că între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceștia aplicandu-şi lovituri cu pumnii și picioarele.

O parte din persoanele identificate la fața locului au fost conduse la sediul secției de politie, în timp ce alți 2 tineri s-au deplasat pe cont propriu la un spital din Craiova, unde unul dintre aceștia a provocat distrugeri unui tavan din rigips.

Poliţia a intervenit şi în cazul acestui incident, cei doi tineri fiind conduși la sediul unei secții de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS