Acasă Eveniment Trei mașini, implicate într-un accident rutier la Telești

Trei mașini, implicate într-un accident rutier la Telești

-

Trei autoturisme s-au ciocnit în această dimineață în comuna gorjeană Telești. Poliția a început o anchetă la fața locului. Nu se știe, deocamdată, dacă sunt înregistrate victime.

Potrivti IPJ Gorj, din primele date a reieșit faptul că o tânără, de 21 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 95 Telești, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, conduse, din direcția Motru-Tg Jiu, de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Polovragi, intrând în coliziune cu aceasta. În urma coliziunii, autoutilitara a ricoșat și intrat în coliziune cu o altă autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat, de 39 de ani, din Motru. Ca urmare a coliziunii, tânăra de 21 de ani și soțul său, de 33 de ani(pasager în autoturism) au suferit leziuni ușoare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.