11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

Târgu Jiu: Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

Un gorjean de 30 de ani, care conducea o motocicletă pe DJ 672D, a fost rănit grav în urma unui accident produs chiar de el. În urma accidentului a fost rănită și o femeie de 31 de ani, care se afla pe motocicletă.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe raza localității Lelești, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o tânără, de 21 de ani, din localitatea Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672D din direcția sat Lelești către sat Dobrița, a efectuat viraj la dreapta pentru a pătrunde pe un podeț, moment în care conducătorul unei motociclete, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-a angajat în depășirea neregulamentară a autoturismului prin partea dreaptă, intrând în coliziune cu autoturismul”, au explicat polițiștii gorjeni.

În urma impactului a fost rănit atât motociclistul, cât și o femeie de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care se afla pe motocicletă. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS