Acasă Eveniment Târgu Jiu: Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

Târgu Jiu: Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

-

Un gorjean de 30 de ani, care conducea o motocicletă pe DJ 672D, a fost rănit grav în urma unui accident produs chiar de el. În urma accidentului a fost rănită și o femeie de 31 de ani, care se afla pe motocicletă.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe raza localității Lelești, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o tânără, de 21 de ani, din localitatea Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672D din direcția sat Lelești către sat Dobrița, a efectuat viraj la dreapta pentru a pătrunde pe un podeț, moment în care conducătorul unei motociclete, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-a angajat în depășirea neregulamentară a autoturismului prin partea dreaptă, intrând în coliziune cu autoturismul”, au explicat polițiștii gorjeni.

În urma impactului a fost rănit atât motociclistul, cât și o femeie de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care se afla pe motocicletă. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.