Acasă Actualitate I-au incendiat maşina înainte să o ducă la fier vechi

I-au incendiat maşina înainte să o ducă la fier vechi

-

Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a mistuit un autoturism. Maşina urma să fie dusă la fier vechi, însă a fost distrusă de flăcări. „Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism radiat din circulație. Autoturismul se afla pe raza municipiului Craiova, cartier Făcăi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la întreg autoturismul care trebuia să fie dus la fier vechi, fără posibilități de propagare”, au explicat pompierii doljeni.

În urma incendiului, autoturismul a ars autoturismul în proporție de 100%. După ce au stins flăcările, pompierii au constatat că focul a fost pus de persoane necunoscute. „Cauza incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au mai precizat reprezentanţii ISU Dolj.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.