Acasă Eveniment Bătrân mușcat de un șarpe veninos

Bătrân mușcat de un șarpe veninos

-

Pompierii au fost solicitați, astăzi, să intervină în cazul unui bătrân de 71 de ani, care ar fi fost mușcat de un șarpe veninos. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și va fi adus la Spitalul de Urgență Craiova.

”În comuna Gușoeni, o persoana de sex masculin (71 de ani) a fost mușcata de șarpe, posibil veninos. Acesta s-a deplasat cu mașina particulara spre Dragășani și a fost preluat de un echipaj SAJ care venea în întampinare (la Crețeni). Are tensiune foarte mică, motiv pentru care se solicită elicopter pentru transport la Craiova”, au precizat pompierii din Vâlcea.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.