Acasă Actualitate Alertă pentru românii care merg în Grecia

Alertă pentru românii care merg în Grecia

-

Alertă pentru românii care merg în Grecia. Ministerul Afacerilor Externe(MAE) a transmis, ieri, o nouă informare pentru cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă. Astfel, potrivit MAE, Secretariatul General de Protecție Civilă din Grecia avertizează că există un risc ridicat de incendii de vegetație (grad 4 din 5), pentru data de 25 august 2019. Asta se întâmplă pe fondul temperaturilor ridicate și a intesificărilor de vânt. Alerta este valabilă pentru următoarele zone: Attica, Insula Evia, Korinthia, Argolida, Grecia Centrală.

Unde pot suna cetățenii români

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Republica Elenă: +302106728879 și cel al oficiului consular la Salonic: +302310340088. Apelurile la aceste numere sunt redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR). Apelurile sunt preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Atena: +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

SursaMAE
Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.