16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: Accident grav la Coșoveni. Pompierii intervin cu 3 echipaje SMURD

UPDATE: Accident grav la Coșoveni. Pompierii intervin cu 3 echipaje SMURD

UPDATE: Polițiștii de la rutieră au stabilit că accidentul a fost provocat de un șofer care a încercat să intre pe o stradă laterală fără să se asigure.

”Un bărbat care conducea un autoturism pe DN6, direcția Craiova către Caracal, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, pe o stradă laterală, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe sens opus. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-o autoutilitară care circula în spatele taximetrului.
Au fost transportați la spital doi minori și trei adulți, aparent fiind răniți ușor”, spun oamenii legii. Aceștia din urmă au întocmit pe numele șoferului vinovat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident grav a fost înregistrat astăzi, în comuna doljeană Coșoveni. Din primele informații, se pare că este vorba de un accident în care au fost implicate trei autovehicule. ”În momentul de față se intervine la un accident rutier la întrare în localitatea Coșoveni, unde au fost angrenate trei autoturisme. În urma evaluării primare, a reieșit că este vorba de doi adulți și patru copii, toți conștienți și cooperanți. Se intervine cu trei echipaje smurd”, au precizat pompierii doljeni.

La rândul lor, reprezentanții IPJ Dolj au explicat că mai multe persoane au fost rănite. ”Este sesizat un accident cu trei autoturisme implicate. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS