Acasă Actualitate Bărbat reţinut după ce şi-a bătut concubina şi a încercat să o...

Bărbat reţinut după ce şi-a bătut concubina şi a încercat să o violeze pe fiica acesteia

-

Un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti. El este acuzat că şi-a bătut concubina şi că a încercat să o violeze pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Poliţia Sibiu, o femeie a sunat la 112 spunând că iubitul ei îi constrânge fiica de 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu el.

„Femeia a sesizat Poliţia oraşului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuinţa concubinului său, un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, acesta încearcă prin constrângere să întreţină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică, în imobil fiind identificaţi minora şi bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât şi fiica sa au fost conduse la sediul poliţiei, unde minora în prezenţa mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În aceste condiţii, femeia a hotarât să se întoarcă în casa concubinului său, împreună cu fiica sa. Trei ore mai târziu, însă, femeia a sunat din nou la 112, reclamând că a fost agresată de concubin.

Minora a recunoscut, ulterior, că a fost agresată

Potrivit cercetărilor, scandalul dintre cei doi iubiţi a început în timp ce se aflau într-o vizită la vecinii, unde bărbatul ar fi agresat-o pe femeie, lovind-o cu palma peste cap.

Ulterior, acesta s-ar fi dus acasă, unde, profitând de faptul că fiica iubitei sale era singură, iar mama nu putea interveni, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu copila.

„În acelaşi timp mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor astfel că apelează 112 şi solicită de urgentă intervenţia politiei. Poliţiştii sosiţi în scurt timp la fata locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis uşile şi deşi împrejurările erau evidente, minora a minţit în prima faza organele de poliţie şi pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze. După ce revin în locuinţa bărbatului, minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a minţit întrucât a fost ameninţată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute”, a mai spus Luciana Lazăr.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au decis reţinerea agresorului pentru tentativă de viol şi violenţă în familie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.