10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în Mamaia. Un bărbat a murit, doi tineri au fost răniţi

Accident grav în Mamaia. Un bărbat a murit, doi tineri au fost răniţi

Accident grav în Mamaia. Un bărbat de 35 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar alţi doi tineri au fost răniţi.

Asta după ce un şofer care conducea o maşină cu volan pe partea dreaptă a pierdut controlul autoturismului la ieşirea din staţiunea Mamaia. Maşina a intrat pe contrasens, lovind frontal un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, şoferul care conducea regulamentar a murit, iar doi pasageri, un băiat de 17 ani, din maşina cu volan pe dreapta şi unul de 24 de ani, din maşina lovită, au fost răniţi uşor.

Accident grav în Mamaia. Ce spune Poliţia

Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs la ieşirea din Mamaia spre Năvodari.

„Un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanţa şi, ajungând la sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la ieşirea din acesta, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers şi întrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 35 de ani”, spun reprezentanţii Poliţiei, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS