8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat şi i-au furat maşina

Doi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat şi i-au furat maşina

Doi tineri, de 16 şi 19 ani, au ameninţat, astăzi, cu un pistol airsoft şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina. Poliţiştii constănţeni au instituit filtre pe drumurile din zonă şi într-o jumătate de oră i-au prins pe cei doi adolescenţi.

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul 112 că în localitatea Mihai Viteazu un bărbat, de 45 de ani, ar fi fost ameninţat cu un pistol airsoft şi un cuţit de către doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul şi au plecat.

Filtre în jurul localităţii

Poliţiştii au instituit filtre în localităţile limitrofe, iar în aproximativ jumătate de oră cei doi tineri au fost prinşi pe DN 22, între localităţile Oituz şi Sibioara, din judeţul Constanţa. Cei doi tinerii, de 16 şi 19 ani, sunt din Tulcea şi au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi tâlhărie calificată, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS