Acasă Eveniment Cel puțin cinci morți în urma unei busculade la un concert rap...

Cel puțin cinci morți în urma unei busculade la un concert rap din Algeria

-

Cel puțin cinci persoane au murit, iar alte 21 au fost rănite, în urma unei busculade care s-a produs joi seară la intrarea pe un stadion din orașul Alger, unde se desfășura un concert rap, informează site-ul de știri Sputnik, citat de hotnews.

Potrivit informațiilor, trei bărbați și două femei și-au pierdut viața, în urma busculadei, iar mai multe persoane au fost transportate la spital.

Mii de persoane s-au strâns pentru a asista la un concert al vedetei rap Abderraouf Derradji, mai bine cunoscut ca Soolking. Numeroși localnici au criticat dur pe rețelele de socializare modul în care a fost organizat evenimentul.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.