8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism izbit de un stâlp

Autoturism izbit de un stâlp

Un tânăr de 20 de ani din Târgu Jiu a intrat cu maşina pe contrasens pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, azi, prin apelul 112 de către un participant la trafic despre faptul că pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din direcția Iezureni către centru, a schimbat brusc direcția de mers spre stânga, a intrat pe contrasens părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, pasageri ai autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS