Acasă Eveniment Autoturism izbit de un stâlp

Autoturism izbit de un stâlp

-

Un tânăr de 20 de ani din Târgu Jiu a intrat cu maşina pe contrasens pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, azi, prin apelul 112 de către un participant la trafic despre faptul că pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din direcția Iezureni către centru, a schimbat brusc direcția de mers spre stânga, a intrat pe contrasens părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, pasageri ai autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.