Acasă Eveniment Microbuz răsturnat după ce s-a ciocnit de o maşină

Microbuz răsturnat după ce s-a ciocnit de o maşină

-

Un microbuz în care se aflau şapte persoane s-a răsturnat, astăzi, pe DJ 601 A. Acesta s-ar fi ciocnit de o maşină, fiind înregistrat un mort şi patru răniţi, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Giurgiu.

Astăzi, în jurul orei 14.00, Poliţia Giurgiu a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 601 A, între localităţile Dragomireşti Deal şi Bâcu, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident între un autoturism şi un microbuz în care se aflau şapte persoane. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Din primele cercetări, rezultă că o persoană aflată în microbuz a decedat, iar alte patru persoane necesită îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate la faţa locului, traficul se desfăşoară alternativ, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Air New Zealand vrea să introducă cuşete cu paturi la clasa economy

Compania aeriană Air New Zealand a anunţat, miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cuşete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o iniţiativă destinată să îmbunătăţească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanţe lungi, transmite AFP.

Patru indieni au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria

Poliţiştii de frontieră au depistat, ascunşi sub banchetele unui vagon de tren, patru cetăţeni indieni care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, anunță un comunicat al instituției.