Acasă Eveniment O româncă răpită a fost salvată de poliţiştii spanioli

O româncă răpită a fost salvată de poliţiştii spanioli

-

Garda Civilă a eliberat o româncă de 26 de ani, care a fost răpită şi sechestrată într-un apartament din Monzón, din nordu-estul Spaniei. Presupusul autor al răpirii, un bărbat în vârstă de 36 de ani, tot român, a fost arestat, potrivit ElCaso.
Ea a fost salvată vineri, 16 august, după ce a luat legătura cu familia dn România. Aceștia au anunțat poliția română, care au transmis informaţiile Gărzii Civile. În mai puțin de șase ore poliţiştii au stabilit locul unde ar putea fi ținută fata.

Bărbatul ar fi făcut şi trafic de droguri

Garda Civilă a intrat în locuință și a găsit, în interior, o femeie care avea răni pe brațe, compatibilă cu un atac de cuțit și pe presupusul făptuitor.
Într-o cameră încuiată, agenții au găsit actele victimei și diverse cantități de cocaină și marijuana, precum și bani și note de posibile tranzacții.
Bărbatul este acuzat de presupusele infracțiuni de sechestrare, vătămări, maltratare și trafic de droguri. Judecătorul de serviciu a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.
O înregistrare video cu acţiunea poliţiştilor spanioli a fost dată publicităţii

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...