Acasă Eveniment O româncă răpită a fost salvată de poliţiştii spanioli

O româncă răpită a fost salvată de poliţiştii spanioli

-

Garda Civilă a eliberat o româncă de 26 de ani, care a fost răpită şi sechestrată într-un apartament din Monzón, din nordu-estul Spaniei. Presupusul autor al răpirii, un bărbat în vârstă de 36 de ani, tot român, a fost arestat, potrivit ElCaso.
Ea a fost salvată vineri, 16 august, după ce a luat legătura cu familia dn România. Aceștia au anunțat poliția română, care au transmis informaţiile Gărzii Civile. În mai puțin de șase ore poliţiştii au stabilit locul unde ar putea fi ținută fata.

Bărbatul ar fi făcut şi trafic de droguri

Garda Civilă a intrat în locuință și a găsit, în interior, o femeie care avea răni pe brațe, compatibilă cu un atac de cuțit și pe presupusul făptuitor.
Într-o cameră încuiată, agenții au găsit actele victimei și diverse cantități de cocaină și marijuana, precum și bani și note de posibile tranzacții.
Bărbatul este acuzat de presupusele infracțiuni de sechestrare, vătămări, maltratare și trafic de droguri. Judecătorul de serviciu a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.
O înregistrare video cu acţiunea poliţiştilor spanioli a fost dată publicităţii

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.