Acasă Actualitate Cumpănaşu sesizează Interpol şi Europol dispariţia Alexandrei şi Luizei

Cumpănaşu sesizează Interpol şi Europol dispariţia Alexandrei şi Luizei

-

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că astăzi va sesiza Interpol şi Europol dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.
„Voi depune o sesizare la Biroul Interpol România şi Europol pentru că din punctul meu de vedere, lucrurile se complică. Şi în cazul Alexandrei şi în cazul Luizei, nu există nici un fel de căutare a acestor persoane. Nu avem proba indubitabilă faţă de nici una dintre ele, cu atât mai puţin în cazul domnişoarei Melencu. Nu există nici măcar probele ADN pe care INML spune că le reia. Dacă nu există, eşti obligat în acea perioadă să cauţi persoana”, a spus Cumpănaşu.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.