Acasă Eveniment Un bărbat a murit călcat de propria mașină, încercând să o oprească

Un bărbat a murit călcat de propria mașină, încercând să o oprească

-

Un bărbat a murit călcat de propria mașină, încercând să o oprească. Acesta uitase să tragă frâna de mână. Accidentul mortal s-a produs în urmă cu puțin timp în Maramureș, pe un deal din zona Cetățele.

Pompierii maramureșeni au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 despre faptul că un bărbat este prins sub un autoturism, fără a putea ieși. Ajunși la fața locului, atât pompierii cât și salvatorii smurd și-au dat sufletul să îl salveze pe bărbat, însă fără rezultat.

Se pare că bărbatul ar fi încercat să-și oprească mașina parcată pe un deal. Acesta s-a coborât de la volan fără să tragă frâna de mână. Încercând să-și salveze autoturismul, din păcate, bărbatul și-a pierdut viața, potrivit actualmm.ro.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.